SYNSPRØVE2019-09-09T11:27:34+00:00

Synsprøve med ægte sundhedsundersøgelser

Har du problemer med dit syn i hverdagen, og har du mistanke om, at du har brug for kontaktlinser eller briller? Måske trænger styrken i de nuværende til en justering?

Kom forbi Koss & Krasnik i Køge til en synsprøve med ægte sundhedstjek.

Høj kvalitet og ekspertise

Koss & Krasnik er en optiker beliggende på Brogade 10 i det centrale Køge.

Her vil du møde engagerede medarbejdere med mange års erfaring inden for optikerfaget, som vil tilbyde dig den bedste ekspertise og den højeste kvalitet.

BESTIL SYNSPRØVE

Hos Koss & Krasnik kan du få en professionel vurdering af dit syn og dine øjnes sundhed. Efterfølgende kan vi hjælpe dig med at finde de helt rigtige briller eller kontaktlinser.

Koss & Krasnik er et sikkert valg, hvis du ønsker at få foretaget en professionel synsprøve i Køge.

Vi undersøger dine øjne

Ved en synsprøve undersøger vi dine øjne ved hjælp af en elektronisk måling samt en screening som opdager mange øjensygdomme før problemerne opstår.

Vi måler blandt andet hvor godt dine øjne reagerer på lys, hvordan de ser på forskellige afstande, og hvordan dine øjne arbejder sammen samt en række andre faktorer, som er med til at bestemme din styrke.

Synsprøven har til formål at afgøre hvilke briller eller linser, der kan hjælpe dig til det bedste syn.

Find de rigtige kontaktlinser eller briller

Når du besøger Koss & Krasnik i Køge for at få foretaget en synsprøve, kan du være sikker på grundig rådgivning samt, at du får de rette briller eller linser med hjem.

Vi sælger briller med moderne glas fra tyske MPO – et brilleglas i høj kvalitet, som bliver tilslebet og tilpasset til lige netop dit syn.

Vi fører desuden nogle af de bedste kontaktlinser, hvis du foretrækker det.

Kom ind til en synsprøve

Du er sikret den optimale løsning, når du vælger Koss og Krasnik som din foretrukne optiker til brille- og linsekøb og synsprøve i Køge og omegn.

Kontakt os på 5665 7702 hvis du vil bestille tid til en synsprøve. Du er også altid velkommen til at kigge forbi butikken. Vi glæder os til at se dig.