Bestil tid til en synsprøve med ægte sundhedsundersøgelse

Har du problemer med dit syn i hverdagen, og har du mistanke om, at du har brug for kontaktlinser eller briller? Måske trænger styrken i de nuværende til en justering?

Høj kvalitet og ekspertise

Kom forbi Koss & Krasnik i Køge til en synsprøve med ægte sundhedstjek. Vi er din lokale optiker, og vi har mange besøgende fra blandt andet Solrød, Roskilde, Næstved og omegn.

Vores brillebutik er beliggende på Brogade 10 i det centrale Køge.

Her vil du møde engagerede medarbejdere med mange års erfaring inden for optikerfaget, som vil tilbyde dig den bedste ekspertise og den højeste kvalitet.

Hos Koss & Krasnik kan du få en professionel vurdering af dit syn og dine øjnes sundhed. Efterfølgende kan vi hjælpe dig med at finde de helt rigtige briller eller kontaktlinser.

Vi er et sikkert valg, hvis du ønsker at få foretaget en professionel synsprøve i Køge.

Vi undersøger dine øjne grundigt

Ved en synsprøve undersøger vi dine øjne ved hjælp af en elektronisk måling og en screening, som opdager mange øjensygdomme, før problemerne opstår.

Vi måler blandt andet, hvor godt dine øjne reagerer på lys, hvordan de ser på forskellige afstande, og hvordan dine øjne arbejder sammen, samt en række andre faktorer der er med til at bestemme din styrke.

Vores synstjek har til formål at afgøre, hvilke briller eller linser der kan hjælpe dig til det bedste syn.

Find de rigtige linser eller briller

Når du besøger vores butik for at få foretaget en synsprøve, kan du være sikker på grundig rådgivning, og at du får de rette briller eller linser med hjem.

Vi benytter den nyeste brilleglas fabrik i Europa, Rhein Vision – som samtidig er den hurtigste leverandør med markedets højeste glas standard og nyeste teknologi.

Vi fører desuden nogle af de bedste kontaktlinser, hvis du foretrækker det.

Falsk tryghed i brillebranchen. Se video nedenfor

Kom ind til en synsprøve

Hvad koster en synsprøve?

Absolut ingen ting. Det er gratis hvis ikke du køber briller, og inkluderet hvis du køber briller.

Du er sikret den optimale løsning, når du vælger Koss & Krasnik som din foretrukne optiker til brille- og linsekøb og synsprøve i Køge og omegn.

Kontakt os på 5665 7702 hvis du vil bestille tid til en synsprøve. Du er også altid velkommen til at kigge forbi butikken. Vi glæder os til at se dig.