Hvem er vi?2020-07-13T08:02:42+00:00

Hvem er vi?

Vi er 4 ansatte i butikken.

I butikken møder du Tina Koss, Mille Junker, Jeannie Praegel og Michael Krasnik.

Tina er optiker siden 1987 og et velkendt ansigt i Køge. Tina arbejder med briller og kontaktlinser.

Mille er vores søde jyske optiker som tager sig af briller og kontaktlinser.

Michael er optiker siden 1989 og har en fortid i glasindustrien. Herved er du sikret den højest opnåelige glaskvalitet.
Michael arbejder med briller og kosttilskud.

Jeannie er vor alles super kyndige højrehånd med 25 års erfaring i optikerbranchen. Hun kan alt undtaget at tage synsprøver.

BOOK TID

Koss & Krasnik er en topmoderne optiker centralt i Køge

I butikken lægger vi stor vægt på at have de nyeste og lækreste varer af den højeste kvalitet – både inden for brillestel, brilleglas og kontaktlinser.

Til at opfylde denne målsætning har vi nøje udvalgt de bedste mærker i bedste kvalitet. Vi har blandt andet et stort udvalg af Tom Ford og Moncler briller, samt de danske håndlavede Blackfin briller, de super ekslusive håndlavede briller fra Tisard, de flotte og alsidige Tonny briller samt et stort udvalg af randløse briller og meget, meget mere. Vi søger brillen der fremhæver din personlighed.
Vi mener, at en brille er ligesom en partner – man skal matche. Det handler ikke om hvordan brillen ser ud på hylden i udstillingen, men om brillen bedst muligt fremhæver dine øjne og din personlighed.

Vi benytter de topmoderne og markedsledende glas fra tyske MPO, som bliver slebet unikt til dig og dit behov. I kombination med vores mange års erfaring, er vi tillige udstyret med to topmoderne synsprøverum, samt en synsfeltscreener som scanner for samtlige sygdomme i dit synssystem.
Vi er kendt for at løse problemer, specielt hvis du benytter glas med usynlig, glidende overgang. Vores mål er at levere de bedste briller du nogensinde har haft.

 

De bedste kontaktlinser til dig

Kontaktlinsebranchen er i hurtig udvikling – og vi følger naturligvis nøje med. Dette gør, at vi kan levere de nyeste og bedste kontaktlinser. De dyreste linser er ikke nødvendigvis de bedste til dig.

Vi sætter derfor en stor ære i at rådgive dig om hvilke kontaktlinser som passer bedst til dig og dit behov.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Det vil glæde os at se dig i vores butik, så vi kan skabe et optimalt syn for dig. Vi er beliggende på Brogade 10 i Køge.

Hvis du i mellemtiden har spørgsmål, vil vi gerne svare på dem.

Vi kan træffes på telefon 5665 7702.