Kosttilskud2018-12-11T08:27:21+00:00

Vi passer på dine øjne

Sammen med Europas førende producent af naturlige og økologiske kosttilskud fra Holland, har vi sammensat en naturlig ”sundhedspakke” som er målrettet dine øjnes sundhed.

Disse kosttilskud er, om muligt, udvundet af økologiske superfoods. Syntetiske vitaminer som dominerer markedet, kan have en meget begrænset optagelighed. Alle vores kosttilskud er naturlige og produceret med henblik på maksimal optagelighed.

Sådanne kosttilskud er normalt ret bekostelige, men hos os kan du få et 6 måneders abonnement med høj rabat inkl. sundhedsundersøgelser med vores ”360 Neuro Vision” som med tydelighed vil vise om behandlingen med kosttilskud har en effekt på dine øjne. Virker det kan vi måle det, virker det ikke, så har du i det mindste prøvet. Vi kalder det ”kosttilskud med tryghed.

Vi kan nu også måle din krops vitamin niveau

Vores fokus ligger på øjensundhed, og vi kan målrette vore kosttilskud specifikt til dette, men det giver ingen mening hvis din krop generelt mangler vitaminer og mineraler. Nu kan du ganske gratis få målt dit vitamin og mineral niveau, og det er uanset om du benytter briller eller ej fra os. Det bedste er at måle over flere gange så vi har et gennemsnit, og dette gør vi gerne da vores fokus er på dig og din sundhed. En vitaminmåling på din hånd, og eller din ene fod, tager ca. 15 minutter og er naturligvis helt smertefrit.

Kom blot ind i butikken for en snak med Michael, som i mere end 18 år har arbejdet passioneret med vitaminer og mineraler. Du kan bestille tid på telefon eller HER

Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares utilgængeligt for børn. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.