Kosttilskud2019-02-28T13:51:29+00:00

Vi passer på dine øjne

Du får langt de fleste vitaminer og mineraler med en sund og alsidig kost.

Vore kosttilskud fra Holland, er i store træk udvundet af fødevarer og er ikke syntetiske.

Hos os kan du få et 6 måneders abonnement med høj rabat inkl. sundhedsundersøgelser med vores ”360 Neuro Vision” som med tydelighed vil vise om disse kosttilskud har haft en effekt på dine øjne. Virker det kan vi måle det, virker det ikke, så har du i det mindste prøvet. Vi kalder det ”kosttilskud med tryghed. Alt foregår naturligvis i tæt samarbejde med din øjenlæge.

Vi kan nu måle din krops vitamin niveau.

Vores fokus ligger på øjensundhed, og vi kan målrette vore kosttilskud specifikt til dette, men det giver ingen mening hvis din krop generelt mangler vitaminer og mineraler. Nu kan du ganske gratis få målt dit vitamin og mineral niveau, og det er uanset om du benytter briller eller ej fra os. Det bedste er at måle over flere gange så vi har et gennemsnit, og dette gør vi gerne helt gratis, da vores fokus er på dig og din sundhed. En vitaminmåling på din hånd, og eller din ene fod, tager ca. 15-30 minutter og er naturligvis helt smertefrit.

Kom blot ind i butikken for en snak med Michael, som i mere end 18 år har arbejdet passioneret med vitaminer og mineraler. Du kan bestille tid på telefon eller HER

Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares utilgængeligt for børn. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.