BRILLESTEL2021-03-22T16:08:03+00:00

Brillestel

Se godt – og se godt ud

Brillestellet afspejler din personlighed, og selvom vi tager kvaliteten af dit brilleglas som en selvfølgelighed, så ved vi godt at brillen er mindst lige så vigtig for dig, hvis ikke mere.

De vildeste briller

Vores butik er spækket med mere end 1000 brillestel i højeste kvalitet og spændende designs.

Vor butik har masser af håndlavede briller i italiensk Mazzucchelli acetat, masser af japansk titanium, samt et stort udvalg i randløse titanium briller, og så er vi en af Danmarks største forhandler af Tom Ford briller. Vi har tillige de helt fantastiske briller fra William Moris, de super lette og stærke briller fra Roundten, de flotte og alsidige Tonny briller samt et stort udvalg af randløse briller og meget, meget mere. Vi har næsten 1000 briller i butikken. Vi søger brillen der fremhæver din personlighed.
Vi mener, at en brille er ligesom en partner – man skal matche. Det handler ikke om hvordan brillen ser ud på hylden i udstillingen, men om brillen bedst muligt fremhæver dine øjne og din personlighed.

KONTAKT OS

Vi har også noget til dig

Hvis du melder dig ind i Smart Club, så kan du købe alle de briller du orker til 1/3 af vores normale lave pris.
Vi hjælper dig til at se godt – men også til at se godt ud. Vi tøver ikke med at sige, vi har et stort udvalg inden for alle genrer, og ifølge vore kunder det smarteste udvalg i byen, og du kan altid låne brillestel med hjem. Husk vi er byens billigste med brilleglas i højeste kvalitet, så du har råd til at ofte lidt mere på en god kvalitet brillestel.

HUSK du får helt gratis en BrilleForsikring med i købet, uanset om du køber dine briller kontant, på afbetaling eller i Smart Club.