Alle de vildeste brillestel: Se godt – og se godt ud


Brillestellet afspejler din personlighed, og selvom vi tager kvaliteten af dit brilleglas som en selvfølgelighed, så ved vi godt, at brillen er mindst lige så vigtig for dig, hvis ikke mere.

Vores brillebutik er spækket med mere end 1000 moderne brillestel i højeste kvalitet og spændende designs. Butikken er beliggende i Køge, og den er således let at komme til, uanset om du kommer fra Næstved, Solrød, Roskilde eller omegn.

Vi er verdens største Ørgreen forhandler

Vores butik har masser af håndlavede briller i italiensk Mazzucchelli acetat, masser af japansk titanium, lækre håndlavde franske briller, og så er vi verdens største forhandler af danske Ørgreen briller, så forvent vi har løsningen til dig.

Vi har tillige de helt fantastiske briller fra Tom Ford og Kaleos, de vandvittige lækre mandebriller fra franske Brett, de flotte og alsidige Charles Stone briller samt et stort udvalg af randløse briller og meget, meget mere. Vi har næsten 1000 briller i butikken, og får nye designs hver måned. Vi søger brillen, der fremhæver din personlighed.

Vi mener, at en brille er ligesom en partner – man skal matche. Det handler ikke om, hvordan brillen ser ud på hylden i udstillingen, men om brillen bedst muligt fremhæver dine øjne og din personlighed.

Vi har også moderne brillestel til dig

Hvis du melder dig ind i Smart Club, så kan du købe alle de briller du orker til 1/3 af vores normale pris.

Vi hjælper dig til at se godt – men også til at se godt ud. Vi tøver ikke med at sige, at vi har et stort udvalg inden for alle genrer, og ifølge vores kunder det smarteste udvalg i byen. Derudover kan du altid låne brillestel med hjem.

Tilbud: HUSK du får helt gratis en brilleforsikring med i købet, uanset om du køber dine briller kontant, på afbetaling eller i Smart Club.

Uanset om du er på udkig efter kontaktlinser, modebriller, læsebriller eller måske skærmbriller, og om du ønsker moderne brillestel til damer eller herrer, så har vi noget for enhver smag og til en billig pris. Du er velkommen til at kontakte os på 56 65 77 02 for at høre mere om vores priser, få en synsprøve eller hvis du har nogle spørgsmål. Vi tilbyder desuden også briller til farveblinde.

  Kontaktlinser

  Når du har et kontaktlinseabonnement hos os, får du
  gratis et sæt brilleglas i dine styrker hvert andet år
  med coatning.

  Kontaktlinser

  Melder du dig ind i Smart Club, betaler du altid kun
  1/3 af prisen for dine briller. Alle de par du orker.

  Afbetaling

  Du kan vælge at splitte det samlede
  beløb op over 12 eller 24 måneder, og
  du kan til enhver tid indløse din
  restgæld. Det hele er op til dig.

  Koss & Krasnik


  ÅBNINGSTIDER
  Mandag-torsdag kl. 10:00-17:30
  Fredag kl. 10:00-18:00
  Lørdag kl. 10:00-14:00