BRILLESTEL2018-10-27T10:21:12+00:00

Brillestel

Se godt – og se godt ud

Brillestellet afspejler din personlighed, og selvom vi tager kvaliteten af dit brilleglas som en selvfølgelighed, så ved vi godt at brillen er mindst lige så vigtig for dig, hvis ikke mere.

Håndlavede brillestel

Vi har en hel afdeling med noget af det ypperligste inden for håndlavede brillestel.

Håndlavede briller er nu engang noget andet end mainstream briller, som vi naturligvis også har mange af. Briller hvor ikke kun materialet er håndlavet, men hvor også brillen er håndlavet, er nu engang bare en anden følelse end masseproducerede briller i standard materialer.


 
 

Titanium

Vi har danske Ørgreen briller i japansk titanium, som benyttes i bl.a. proteser og er noget af det fineste og reneste titanium, der findes i verden. Dette materiale må aldrig forveksles med titanium fra Kina, som er meget billigt og indeholder andet end Titanium.

Vi har masser af Titanium i store mængder fra Götti og danske Ørgreen, de helt fantastiske designs fra TONNY, eller hvad siger du til de eksklusive håndlavede briller fra Love Belford?

Vi har også noget til dig

Vi hjælper dig til at se godt – men også til at se godt ud. Vi tøver ikke med at sige, vi har et stort udvalg inden for alle genrer, og i følge vore kunder det smarteste udvalg i byen.

HUSK du får helt gratis en BrilleForsikring med i købet samt gratis medlemskab af Klub Flere Briller som giver adgang til alle vore fede briller til stærkt nedsat pris efter dit første køb.