Farveblind2021-06-02T12:48:30+00:00

Farveblind – briller der giver dig mulighed for at se alle farver

Er du farveblind, så findes der nu en løsning, så du kan se de smukke farver, som naturen bringer os.

Prisvindende solbriller fra EnChroma har chokeret tusindvis af farveblinde mennesker overalt i verden, og vi er nu første og største forhandler i Danmark og Nordeuropa. Du kan med fordel besøge vores brillebutik i Køge for at se nærmere på vores udvalg af korrigerende briller til en lav pris for dig, der er farveblind. Butikken er let tilgængelig, uanset om du for eksempel kommer fra Solrød, Næstved eller Roskilde.

Optimal farvegenkendelse der sikrer veludført arbejde

12 % af alle drenge og mænd og 0,5% af alle piger og kvinder er farveblinde, og de vil dermed opleve en helt ny farverig verden med solbriller fra EnChroma.

Vi har også filterbriller til indendørs brug, som er meget effektive til TV, biograf og computer, og de er meget populære i matematiktimen hos børn, for grafikere, malere, frisører, elektrikere og andre, som har et arbejde, hvor farvegenkendelse er vitalt for et veludført arbejde.

Bruger du som farveblind briller?

Bruger du som farveblind briller med styrke, kan vi tillige levere disse fantastiske glas med præcis din styrke.

Tag først vores test her på siden, eller nede i vores butik, og medbring resultatet til os. Så ved vi, hvilken type solbrille der kan bringe dit farvesyn tilbage. Vi har et større udvalg af solbriller, men vi kan også slibe de specielle solglas over i dit eget brillestel, hvis du foretrækker dette.

Vores priser på briller til farveblinde:

Briller uden styrke fra kr. 2598,00 – 3584,00

Briller med enkeltstyrkeglas fra kr. 3898,00

Briller med usynlig overgang fra kr. 5198,00

Virkelige historier fra rigtige mennesker: