Brilleglas

Briller: Stort udvalg af skærmbriller,
læsebriller og brilleglas


VERDENS DYRESTE BRILLEGLAS -til 1/3 af prisen.

Ja du læste rigtigt. Ikke kun det dyreste, men en Rolls Royce inden for brilleglas med flere styrker, og er du medlem af SMART Club betaler du kun 1/3 af prisen eller får “To sæt glas for en”* hvis du køber dem kontant i stedet.
Kom ind og hør nærmere. Du kan virkelig mærke forskel.

Brugerne siger bl.a.:

  • “Det føles som om jeg ikke har glidende overgang”
  • “Jeg kan overskue langt mere når jeg går tur i skoven”
  • “Det slør jeg normalt har i siderne er stærkt reduceret”
  • “Slet ikke så dyrt som frygtet”

Hos din optiker Koss & Krasnik finder du dine nye briller, uanset om du har brug for læsebriller, skærmbriller eller et nyt brillestel. Vores butik er beliggende i Køge, og den er velbesøgt af mange kunder fra både Roskilde, Solrød, Næstved og omegn.

Vi ser os selv som eksperter i brilleglas. Her er noget for enhver smag og enhver pengepung. Enten kan du være med i SMART Club og kun betale 1/3 for dine briller i fremtiden, eller så får du “To briller for én” (den billigste gratis og begrænset steludvalg) når du vælger briller med vores bedste progressive glas og ønsker at betale det hele kontant. 

Du kan også vælge at kigge i vores afdeling med en masse smarte briller til komplet og billig pris fra kr. 1498,00 for enkeltstyrke briller og 4998,00 for briller med flerstyrkeglas med standard stort synsfelt. Alle disse briller leveres med hærdning og antirefleks behandling, samt vores Brillesikring, og du får naturligvis vores ægte sundhedsundersøgelser med i prisen.

Kontakt os

Vi har en finger på den teknologiske puls

Qua 20 års arbejde i glasindustrien besidder vi helt speciel erfaring og ekspertise inden for brilleglas og tilpasning. Vi ved, hvilke glas som er de bedste på markedet, vi har styr på den nyeste teknologi, og så kan vi finde ud af, hvad der virker bedst for dig.

Det nyeste lige nu er et helt nyt brilleglas med glidende usynlig overgang, hvor mange brugere føler det fungerer som om der ingen overgang er i glassene. Teknologien er helt unik da styrkerne bliver fordelt på begge sider af glasses, og ikke kun på bagsiden som ved alle andre progressive glas.

Brilleglas i verdensklasse

Måske benytter du briller med glidende overgang og kender problemet med at finde det rigtige læsepunkt i dine glas med hovedpine samt nakkesmerter til følge? Vi kan som nogle af de eneste levere flerstyrkeglas, som imødekommer dette problem. Glæd dig til at få et bedre læse- og computersyn med disse progressive glas. Vor europæiske glasleverandør, producerer optik i absolut verdensklasse og leverer suverænt den højest opnåelige kvalitet tilgængelig i industrien. Verdens bedste progressive glas med styrkerne fordelt på begge sider af glasset, og ikke kun på bagsiden som andre produkter. Dette er glasset hvor brugerne fortæller det føles som et glas uden glidende overgang, og med 3 års garanti på coatningen. Det skal prøves.

Udmåling af synsfeltet

Har du briller med glidende usynlig overgang, som du har problemer med, er du velkommen i vores butik til en gratis udmåling af synsfeltet. Vores synstest tager kun få minutter og vil tydeligt vise på et billede, hvordan du benytter dine glas.

Du kan vælge blandt et af de bedste glas på markedet med glidende overgang med widescreen synsfelt og “antistatiske og fedtafvisende” glas, eller du kan finde en løsning i vores afdeling med komplette briller til komplette priser fra 4998,00 inkl. stel og glas.

Hvilke glas er de bedste?

Vi har eneforhandling i området på verdens bedste progressive brilleglas. En verdenspremiere på denne vilde teknologi, sikrer et flerstyrkeglas med kæmpe synsfelt, ja vore kunder føler ofte at det virker som et glas uden overgang. Du kan ganske enkelt ikke få klarere, skarpere, større synsfelter, eller bedre nattesyn, og du skal aldrig lede efter læsepunktet eller knække med nakken. Dette produkt er mildest talt ret kostbart, men kan købes for 1/3 af prisen når du er medlem af SMART Club.

5665 7702

Hvad koster briller?

Vi tilbyder flere forskellige tilbud på briller med styrke, læsebriller, skærmbriller og brilleglas alt afhængigt af dine behov. Vi tilbyder priser fra 1498 kr. for briller med enkeltstyrkeglas og fra 4998 kr. for briller med flerstyrkeglas.

Sammen med dig finder vi gerne frem til lige netop den løsning, der passer bedst til dig og dit budget. Vi kan også sørge for en synsprøve hvis dette ønskes.

Venligst spørg i butikken, hvis du har specielle ønsker omkring dine brilleglas. Vi kan levere alt inden for brilleglas. Du kan også altid blive medlem af vores SMART Club og altid kun betale 1/3 for nye glas eller briller.

Husk også at du får gratis 22 måneders brilleforsikring mod styrkeændring og uheld. Vi tilbyder desuden også kontaktlinser eller Briller til farveblinde.

Hvis du har spørgsmål kan du også ringe til os på 5665 7702.

Kontaktlinser

Når du har et kontaktlinseabonnement hos os, får du
gratis et sæt brilleglas i dine styrker hvert andet år
med coatning.

Kontaktlinser

Melder du dig ind i Smart Club, betaler du altid kun
1/3 af prisen for dine briller. Alle de par du orker.

Afbetaling

Du kan vælge at splitte det samlede
beløb op over 12 eller 24 måneder, og
du kan til enhver tid indløse din
restgæld. Det hele er op til dig.

Koss & Krasnik


ÅBNINGSTIDER
Mandag-torsdag kl. 10:00-17:30
Fredag kl. 10:00-18:00
Lørdag kl. 10:00-14:00