Briller: Stort udvalg af skærmbriller,
læsebriller og brilleglas


Fedtafvisende glas, antistatiske glas, flerstyrkeglas… Kan du ikke finde rundt i de mange typer af tilgængelige brilleglas?

Hos din optiker Koss & Krasnik finder du dine nye briller, uanset om du har brug for læsebriller, skærmbriller eller et nyt brillestel. Vores butik er beliggende i Køge, og den er velbesøgt af mange kunder fra både Roskilde, Solrød, Næstved og omegn.

Vi ser os selv som eksperter i brilleglas. Her er noget for enhver smag og enhver pengepung – og du får nu 35 % rabat på markedsprisen.

Du kan også vælge at kigge i vores afdeling med en masse smarte briller til komplet og billig pris fra kr. 1498,00 for enkeltstyrke briller og 3498,00 for briller med flerstyrkeglas med stort synsfelt. Alle disse briller leveres med hærdning og antirefleks behandling, samt vores Brillesikring, og du får naturligvis vores ægte sundhedsundersøgelser med i prisen.

Skærmbriller og læsebriller der fjerner det blå lys

Qua 20 års arbejde i glasindustrien besidder vi helt speciel erfaring og ekspertise inden for brilleglas og tilpasning. Vi ved, hvilke glas som er de bedste på markedet, vi har styr på den nyeste teknologi, og så kan vi finde ud af, hvad der virker bedst for dig.

Det nyeste lige nu er et specielt materiale udviklet til at fjerne det skadelige blå lys, som udsendes fra telefoner, skærme og LED-lyskilder, der samtidig fremhæver kontraster og nedsætter blænding ved bilkørsel. De er også antistatiske og fedtafvisende, så dine briller er nemme at holde rene. Disse er især velegnede som skærmbriller og læsebriller.

Brilleglas med flerstyrke

Måske benytter du briller med glidende overgang og kender problemet med at finde det rigtige læsepunkt i dine glas med hovedpine samt nakkesmerter til følge? Vi kan som nogle af de eneste levere Platin flerstyrkeglas, som imødekommer dette problem. Glæd dig til at få et bedre læse- og computersyn med disse læsebriller.

Udmåling af synsfeltet

Har du briller med glidende usynlig overgang, som du har problemer med, er du velkommen i vores butik til en gratis udmåling af synsfeltet. Vores synstest tager kun få minutter og vil tydeligt vise på et billede, hvordan du benytter dine glas.

Du kan vælge blandt et af de bedste glas på markedet med glidende overgang med widescreen synsfelt og “antistatiske og fedtafvisende” glas, eller du kan finde en løsning i vores afdeling med komplette briller til komplette priser fra 3498,00 inkl. stel og glas.

Hvilke glas er de bedste?

Vores premium brilleglas er på alle områder noget af det bedste, der findes i industrien. Du kan ganske enkelt ikke få klarere, skarpere, større synsfelter, eller bedre nattesyn, og du skal aldrig lede efter læsepunktet eller knække med nakken.

Hvad koster briller?

Vi tilbyder flere forskellige tilbud på briller med styrke, læsebriller, skærmbriller og brilleglas alt afhængigt af dine behov. Vi tilbyder priser fra 1498 kr. for briller med enkeltstyrkeglas og fra 3498 kr. for briller med flerstyrkeglas.

Sammen med dig finder vi gerne frem til lige netop den løsning, der passer bedst til dig og dit budget. Vi kan også sørge for en synsprøve hvis dette ønskes.

Venligst spørg i butikken, hvis du har specielle ønsker omkring dine brilleglas. Vi kan levere alt inden for brilleglas. Du kan også altid blive medlem af vores SMART Club og få yderligere rabatter på vores briller.

Husk også at du får gratis 22 måneders brilleforsikring mod styrkeændring og uheld. Vi tilbyder desuden også kontaktlinser eller Briller til farveblinde.

Hvis du har spørgsmål kan du også ringe til os på 5665 7702.

Kontaktlinser

Når du har et kontaktlinseabonnement hos os, får du
gratis et sæt brilleglas i dine styrker hvert andet år
med coatning.

Kontaktlinser

Melder du dig ind i Smart Club, betaler du altid kun
1/3 af prisen for dine briller. Alle de par du orker.

Afbetaling

Du kan vælge at splitte det samlede
beløb op over 12 eller 24 måneder, og
du kan til enhver tid indløse din
restgæld. Det hele er op til dig.

Koss & Krasnik


ÅBNINGSTIDER
Mandag-torsdag kl. 10:00-17:30
Fredag kl. 10:00-18:00
Lørdag kl. 10:00-14:00