skift udtryk med nye briller i Køgekøb dine nye briller i køge hos den bedste optiker

BRILLEGLAS2020-09-24T08:46:46+00:00

Briller i Køge

Fedtafvisende glas, antistatiske glas, flerstyrkeglas… Kan du ikke finde rundt i de mange typer af tilgængelige brilleglas?

Hos Koss & Krasnik finder du dine briller i Køge. Vi ser os selv som eksperter i brilleglas. Her er noget for enhver smag og enhver pengepung.

-og du får nu 35% rabat på markedsprisen.

Du kan også vælge at kigge i vores afdeling med en masse smarte briller til komplet pris fra kr. 1498,00 for enkeltstyrke briller, og 3498,00 for flerstyrke briller med stort synsfelt. Alle disse briller leveres med hærdning og antirefleks behandling, samt vores Brillesikring, og du får naturligvis vores ægte sundhedsundersøgelser med i prisen.

KONTAKT OS

De nyeste trends

Qua 20 års arbejde i glasindustrien besidder vi helt speciel erfaring og ekspertise inden for brilleglas og tilpasning. Vi ved hvilke glas, som er de bedste på markedet, vi har styr på den nyeste teknologi, og så kan vi finde ud af, hvad der virker bedst for dig.

Det nyeste lige nu er et specielt materiale udviklet til at fjerne det skadelige blå lys som udsendes fra telefoner, skærme og LED lyskilder, som samtidig fremhæver kontraster og nedsætter blænding ved bilkørsel. De er også antistatiske og fedtafvisende, så dine briller er nemme at holde rene.

Flerstyrke glas

Måske benytter du glas med glidende overgang, og kender problemet med at finde det rigtige læsepunkt i dine glas med hovedpine samt nakkesmerter til følge? Vi kan som nogen af de eneste levere Platin flerstyrkeglas, som imødekommer dette problem. Glæd dig til at få et bedre læse- og computersyn.

Udmåling af synsfeltet

Har du briller med glidende usynlig overgang, som du har problemer med, er du velkommen i vores butik til en gratis udmåling af synsfeltet. Det tager kun få minutter og vil tydeligt vise på et billede, hvordan du benytter dine glas.

Du kan vælge blandt et af de bedste glas på markedet med glidende overgang med widescreen synsfelt og “antistatiske og fedtafvisende” glas, eller finde en løsning i vores afdeling med komplette briller til komplette priser fra 3498,00 inkl. stel og glas.

brilleglas og brillestel i køge
5665 7702

Hvilke glas er de bedste?

Vores premium glas er på alle områder noget af det bedste, der findes i industrien. Du kan ganske enkelt ikke få klarere, skarpere, større synsfelter, eller bedre nattesyn, og du skal aldrig lede efter læsepunktet eller knække med nakken.

Find dine briller i Køge

Venligst spørg i butikken hvis du har specielle ønsker omkring dine brilleglas. Vi kan levere alt inden for brilleglas.

Husk også at du får gratis 22 måneders brilleforsikring mod styrkeændring og uheld.

Hvis du har spørgsmål kan du også ringe til os på 5665 7702.