BRILLEGLAS2018-10-27T10:21:39+00:00

Briller i Køge

Fedtafvisende glas, antistatiske glas, flerstyrkeglas… Kan du ikke finde rundt i de mange typer af tilgængelige brilleglas?

Hos Koss & Krasnik finder du dine briller i Køge. Vi ser os selv som eksperter i brilleglas. Her er noget for enhver smag og enhver pengepung.

-og du får nu 50% rabat på markedsprisen.

De nyeste trends

Qua 20 års arbejde i glasindustrien besidder vi helt speciel erfaring og ekspertise inden for brilleglas og tilpasning. Vi ved hvilke glas, som er de bedste på markedet, vi har styr på den nyeste teknologi, og så kan vi finde ud af, hvad der virker bedst for dig.

Det nyeste lige nu er en speciel coatning til nattekørsel, som nedsætter blænding samt antistatiske og fedtafvisende glas, hvor fedt ikke kan hæfte, så dine briller er nemme at holde rene.

Flerstyrke glas

Måske benytter du glas med glidende overgang, og kender problemet med at finde det rigtige læsepunkt i dine glas med hovedpine samt nakkesmerter til følge? Vi kan som nogen af de eneste levere Platin flerstyrkeglas, som imødekommer dette problem. Glæd dig til at få et bedre læse- og computersyn.

brilleglas i køge i god kvalitet

Udmåling af synsfeltet

Har du briller med glidende usynlig overgang, som du har problemer med, er du velkommen i vores butik til en gratis udmåling af synsfeltet. Det tager kun få minutter og vil tydeligt vise på et billede, hvordan du benytter dine glas.

Du kan vælge blandt et af de bedste glas med glidende overgang på markedet med widescreen synsfelt og “antistatiske og fedtafvisende” glas til vores standard glas med glidende overgang til blot kr. 1598,00 for et sæt.

find briller i køge til gode priser

 

brilleglas og brillestel i køge

Hvilke glas er de bedste?

Vores premium glas er på alle områder noget af det bedste, der findes i industrien. Du kan ganske enkelt ikke få klarere, skarpere, større synsfelter, eller bedre nattesyn, og du skal aldrig lede efter læsepunktet eller knække med nakken.

Find dine briller i Køge

Venligst spørg i butikken hvis du har specielle ønsker omkring dine brilleglas. Vi kan levere alt inden for brilleglas.

Husk også at du får gratis 22 måneders brilleforsikring mod styrkeændring og uheld.

Hvis du har spørgsmål kan du også ringe til os på 5665 7702.